« terug naar vorige pagina

Inschrijven

Open voor nieuwe patiënten met postcode 1442 en 1443.

Er is weer plek voor nieuwe patiënten die wonen in de gebieden met postcode 1442 en 1443. Woont u buiten deze gebieden, dan kunnen wij u helaas niet aannemen.

Dank voor uw begrip, Team Boeierpraktijk

*

Open to new patients

We are open to new patients living in the areas with zip codes 1442 and 1443. If you live outside these areas, unfortunately we cannot accept you.

Thank you for your understanding, Team Boeierpraktijk

 

 

Medische gegevens delen & Eigen risico

 • Uw huisarts en uw apotheek kunnen uw medische gegevens delen met andere zorgverleners. Bijvoorbeeld als een andere arts of apotheek uw medische gegevens nodig heeft om u snel, goed en veilig te helpen op de Huisartsenpost. Het delen van uw medische gegevens gebeurt via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Maar alleen als u dat goed vindt.

  Wilt u toestemming regelen voor het elektronisch beschikbaar stellen van uw medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt?

  Uw toestemming kunt u op 3 manieren geven:

  1. Zeg het tegen uw huisarts en apotheek, bijvoorbeeld door het aan te geven op het inschrijfformulier.
  2. Geef hen een ingevuld toestemmingsformulier
  3. Regel het online op Volgjezorg.

  Meer informatie

  Kijk voor meer informatie op de website van volgjezorg. Op de website van ikgeeftoestemming.nl kunt u de toestemming regelen voor uw huisarts en apotheek.

  Klik hier voor een informatief filmpje

 • Wat is het eigen risico?

  Het eigen risico is een verplicht bedrag wat u moet betalen als u 18 jaar of ouder bent en u kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Dit jaar is het verplicht eigen risico voor uw zorgverzekering 385 euro. De overheid stelt jaarlijks de hoogte van het bedrag vast. Begin 2023 is bekendgemaakt dat het verplicht eigen risico tot en met 2026 gelijk blijft.

  Waarom betaalt u een eigen risico?

  Met het eigen risico betaalt u het eerste deel van uw zorgkosten zelf. Hiermee willen verzekeraars voorkomen dat de verzekeringspremie verder stijgt. Daarnaast wil de overheid dat iedereen zich bewust is van de zorgkosten die in Nederland worden gemaakt. Het betalen van het eigen risico zorgt hiervoor.

  Wat valt er onder het eigen risico?

  Uw zorgverzekeraar vergoedt de zorg die u krijgt van uw huisarts. Een bezoek aan de huisarts gaat niet ten koste van uw verplichte eigen risico. Wel kan het zijn dat de huisarts extra onderzoek moet doen. Bijvoorbeeld bloedprikken om te beoordelen welke zorg u nodig heeft. Deze zorg valt wel onder uw verplichte eigen risico. Net als de geneesmiddelen die een huisarts voorschrijft.

  Wilt u precies weten hoeveel u vergoed krijgt voor bijvoorbeeld medicijnen en bloedonderzoek? Dat kunt u het beste aan uw zorgverzekeraar vragen. Want het maakt veel uit welke zorgverzekering u heeft afgesloten.

  Hieronder vindt u de kosten van laboratorium onderzoeken:

  Tarieven SALT

  Tarieven CoMicro

  Wilt u meer informatie over uw zorgverzekering? Bekijk dan www.uitlegzorgverzekering.nl/ voor meer uitleg.